5 Mayıs 2024, Pazar

Çine'de 2018'in son toplantısı yapıldı

4 Aralık 2018, Salı 16:22

     


Çine Belediye Meclisi 2018 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, tüm meclis üyelerine uyumlu ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Meclisi 2018 yılının son toplantısını Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine Düğün Salonundaki Çine Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Meclis, geçtiğimiz aylarda oy birliği ile huzur evi yapılması için Aydın Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne devrini onayladığı Cumhuriyet Mahallesindeki 561 ada 1 parsel sayılı taşınmaz için müdürlüğün talep etmiş olduğu imar plan değişikliğinin komisyon tarafından değerlendirilmesine onay verdi. 2019 Yılında çalıştırılacak olan sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi konusu plan bütçe komisyonuna havale edildi.

 

ZEYTİNYAĞI SIKIM ÜCRETİ BELİRLENDİ

Çine Belediyesi zeytinyağı fabrikasında sıkım ücreti kilogramda 0,15 kuruş olarak belirlenirken zeytinyağı alım satımı ise piyasa değerinde Ticaret Borsasının belirlediği asit değerleri ve fiyat oranında yapılmasına karar verildi.

 

"ÇİNELİLİĞİMİZ KALICI"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yılın son meclis toplantısında meclis üyelerine uyumlu ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, "Bu koltuklar gelip geçici. Siyaset gelip geçici bizim arkadaşlığımız Çineliliğimiz kalıcı. 4 yıldır AK Parti ve kendi partili arkadaşlarımız ile uyumlu şekilde götürmeye çalışıyoruz. Yüzde 95'ten fazla oy oranı ile meclis toplantılarımızı gerçekleştirdik" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler