7 Mayıs 2024, Salı

Kadınların güzelliğine güzellik katacak merkez: Maya Güzellik Salonu

4 Kasım 2019, Pazartesi 14:45

     


Efeler’in yeni güzellik merkezi Maya Güzellik, deneyimli ekibi ve uygun fiyat politikasıyla hizmete başladı. FDA onaylı cihazları ile epilasyon, Amerikan cilt bakımı, zayıflama ve profesyonel makyaj gibi birçok alanda baş tacı kadınları Maya’da güzelliğe davet ediyor. 
Aydın Efeler İlçesi’nde yaklaşık iki ay önce hizmet vermeye başlayan Maya Güzellik Salonu, epilasyon, Amerikan cilt bakımı (Hydra Facial), zayıflama (Trilipo), ağda, altın oran kaş tasarımı, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, medikal cilt bakımı, manikür-pedikür, kalıcı oje, ipek kirpik, kirpik lifting, leke ve iz tedavisi gibi birçok alanda deneyimli ekibi ile Maya’da güzelliğe davet ediyor. 
Maya Güzellik Salonu işletmecisi Yüksek Hemşire ve Uzman Estetisyen Belgin Sarı, uzun yıllar sağlık sektöründe hizmet verdikten sonra Maya Güzellik Salonu’nu Aydınlı kadınların hizmetine sunduğunu belirtti. 

HİJYEN VE MEMNUNİYET 
Kadınların kendisine önem veriyor olmasının sağlıklarını da etkilediğini ifade eden Belgin Sarı, “Maya Güzellik, Aydınlı kadınlarımızın hijyeni, kaliteyi, uzman ekibi ve güvenilir ekipmanları ile buluşacağı tek adres. Sağlık sektöründe uzun yıllar hizmet vermiş olmanın kattığı deneyimi ve tecrübeyi uzman ekibimiz ve güvenilir ekipmanlarımızla müşterilerimize sunmaktayız. Bu tarz işletmelerde hijyen çok önemli. Müşterilerimiz hijyenik ve rahat bir ortamda hizmet alacaklarına emin olabilirler. Beklentimiz ve vizyonumuz olması gereken noktalardan bir tanesi memnuniyettir. Yaptığımız hizmetlerin memnuniyet sonucu bizler için çok önemli. Onun dışında verdiğimiz hizmetin arkasında duruyor olmak, donanımın ön planda olması ve kaliteli hizmeti cazip fiyatlarla müşterilerimize sunmak bizlerin ayrıcalığı. Maya Güzellik sadece bir isim değil marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor. Bu yüzden müşterilerimizin buradan memnun ayrılmalarına özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

FDA ONAYLI İTHAL VE ORJİNAL CİHAZLAR KULLANIYORUZ
Kullandıkları cihazların kendi konseptinde ithal ve orijinal FDA onaylı cihazlar olduğunu belirten Belgin Sarı, “Cihazlarımız, sonuç garantisi olan cihazlar. Lazer epilasyonda şu anda bir kampanya ile müşterilerimize cazip fiyatlar sunuyoruz. Tüm vücut 10 seans sadece 750 TL’ye faydalanabiliyorlar. Bu kampanyamız kadınlarımız tarafından beğenildi” dedi. 

TRİLİPO İLE İLK SEANSTA 3 CM İNCELME 
Maya Güzellik Salonu’nun ayrıcalıklarından biri de, vücut şekillendirme ve deri sıkılaştırma amaçlı en gelişmiş çözüm olan Trilipo uygulamaları. Trilipo uygulamasında, sonuçları ilk uygulamadan hemen sonra görülür, ancak kesin sonucu görebilmek için bir dizi uygulamanın tamamlanması gerekecektir. Trilipo uygulamamalarının etkinlik ve güvenilirliği klinik olarak kanıtlanmıştır, tüm deri tiplerinde uygulanabilir. Uygulama kısa sürer, güvenilir ve etkilidir, uygulamanın hemen sonrasında da günlük yaşam aktivitelerine geri dönülebilir. (Trilipo) radyo frekans cihazı bölgesel incelme, sıkılaşma, selilüt tedavisi, gibi işlemler için kullanılıyor. Tüm cilt tiplerine uygun bu yöntem ile acısız, iğnesiz, ameliyatsız, konforlu ve güvenli cilt germe, portakal görünümünde azalma, çatlak izlerinde toplama, daha gergin bir yüz, lenfatik sistem dengeleme gibi işlemlerde uzun dönemli etki ve başarılı sonuçlara ulaşılabiliyor. Kişinin yaşına, metabolizmasına, vücut kitle oranına göre değişen durumların haricinde ilk seansta 3 cm incelmeyi 200 gr ile 900 gr arasında bir kilo verme durumu da görülüyor. 

HYDRAFACİAL İLE TAZE VE YENİLENMİŞ BİR CİLT 
Maya Güzelik medikal cilt bakımı, klasik cilt bakımı ve HydraFacial bakım ile müşterilerine hizmet veriyor. Bir tür yaşlanma karşıtı bakım yöntemi olan hydrafacial, cilt yenileme, akne ve leke tedavisinde de kullanılan bir işlem. Vakum yöntemi ile çalışarak cildi derinlemesine temizleyen cihaz, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için hydrafacial tamamen ağrısız ve acısızdır. Geliştirilmiş vortex teknolojisi sayesinde cilde zarar vermeden, cildin yenilenmesini sağlayan yöntem; daha sağlıklı, parlak, güzel ve genç görünümlü cilde sahip olmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen bir uygulama.

Adres: Adnan Menderes Bul. Güzelhisar Mah. Albey Şefik Cad. No: 1 Kat: 5 EFELER/AYDIN
İletişim: 0.256 215 46 46 & 0.534 911 60 81







 
Son Eklenen Haberler