Çine’nin yarım asırlık firması tescil belgesi aldı

4 Eylül 2021, Cumartesi 18:01

     


Çine’de merhum Kamil Kozan’ın 1973 yılında kurmuş olduğu Şahlar Motosiklet firmasının faaliyetlerini sürdüren Tahir ve Tarık Kozan kardeşler, Türk Patent Kurumu’ndan aldıkları belge ile Çine’nin marka tescilli firması oldular.

 

Çine’de 1973 yılında kurulan Şahlar Motosiklet Servis ve Bayii'nin işletmeciliğini yapan ve otomotiv sektöründe de hizmet veren Tahir Kozan ve Tarık Kozan kardeşler, Türk Patent Kurumu’ndan aldıkları marka tescil belgesiyle, ilçenin marka tescilli firmaları arasında yer aldı.

 

Babalarından devraldıkları işletmeyi marka haline getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kozan kardeşler, “Babamız Kamil Kozan’ın kurduğu işletmeyi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Çine’de 48 yıldır hizmet veren işletmemizde, 2015 yılından itibaren de satış ve servis hizmetini vermekteyiz. Amacımız sadece ilçemizde değil, Ege Bölgesi’nde marka olmak ve bunu da müşterilerimizin desteği ile başarmış olduk. Türk Patent Enstitüsü’ne geçen yıl yaptığımız başvuru ve yapılan incelemeler sonucu Şahlar Motosiklet firmamızın patentini aldık. Marka haline gelmek ve markalaşabilmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bu girişimimiz amacı ilçemizde örnek teşkil edebilmektir. Biz sektörümüzde ömrümüzün sonuna kadar markamızı yaşatmak ve daha ilerilere taşımak için çalışacağız" dedi. (ERDAL AYDIN)