Çine Birliğe zam geliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Mekezi (UKOME) tarafından ile genelinde ulaşıma zam yapılmasının ardından Çine Birlik fiyatlarının da değişeceği bildirildi. Yeni fiyatın önümüzdeki günlerde uygulanacağı söyleyen Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, “Artan maliyetler Çine Birlik esnafını zorluyor” dedi.

 

Aydın Ulaşım Koordinasyon Dairesi (UKOME) toplantısında taksi, özel servis, şehiriçi dolmuşları ve minibüsler ücretlerine yüzde 33 zam kararı alındı. Yeni tarife fiyatlarının önümüzdeki günlerde uygulanacağını belirten Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, “Yeni fiyat listesi önümüzdeki günlerde gelecek ve uygulamaya başlayacağız. Maalesef artan maliyetler biz şoför esnafını zorlamaktadır. Herkesin bildiği gibi mazot ve benzin fiyatları neredeyse 40 liraya bulmak üzere” diye konuştu.

 

“HAKSIZ REKABET DOĞUYOR”

Sarı otobüslerin yüzde 23 zamlandığını bu da haksız rekabeti doğurduğunu belirten Sert, “Maalesef arada büyük bir fark var. Sarı otobüslere yüzde 23, birliklere yüzde 33 zam yapıldı. Ortaya haksız bir rekabet çıktı, buda şoför esnafının işini zorlaştırıyor. Herkese aynı zam oranı uygulansaydı daha adil olurdu. Başka şehirlerde ise belediye ve özeller hemen hemen aynı zam oranına sahip hatta zam oranında belediyenin geçtiği şehirler var” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.