25 Nisan 2024, Perşembe

MECLİS BAŞKAN DİNÇER'E ONAY VERDİ

4 Ağustos 2020, Salı 20:11

     


Çine Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı gerçekleştirildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e meclis tarafından İller Bankası’ndan 60 ay vade ve 3 milyon TL’ye kadar teminat mektubu alması için onay verildi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Meclisi Ağustos ayı Meclis Toplantısı, belediye havuzlu sosyal tesisler toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclis, 6 maddeyi görüşerek karara bağladı. Meclis ilk olarak Soğancılar Mahallesi 90 Ada 12 Parsel taşınmaz ile Çine İlçesi Hamidabat Mahallesi 155 ada 22 parsel sayılı taşınmazların takas işlemine izin verdi. Meclis üyeleri Mustafa Ali Alkan, Cengiz İnce, Şakir Deniz Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu, Özden Okumuş, Hasan Yörük, Burhan Kandemir Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu, Mehmet Yavaş Semre Eroğlu ve Efraim Çayır Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu, Mehmet Utku Şahin, Özden Okumuş ve Evren Aytepe  Spor, Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonu görevine bir yıl daha devam etmesi kararlaştırıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e meclis tarafından İller Bankası’ndan 60 ay vade ve 3 milyon TL’ye kadar teminat mektubu alması için onay verildi. 

 

KAVŞİT'TEKİ SU PROBLEMİ ASKİ'NİN SORUNU 

Kavşit Mahallesi’nde Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında inşaat yasağı getirilmesi konusu meclis üyeleri tarafından tartışıldı. Kavşit'te yaz aylarında meydana gelen su ve gürültü sorunu ile ilgili belediyeye gelen şikayetler üzerine gündeme alınan konu geniş çaplı görüşülmesi adına ertelendi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, su sorununun çözümü için ASKİ yetkililerine gerekli talebi ileteceklerini ifade ederken, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Evren Aytepe su sorununun ASKİ'ye ait olduğunu ve bu sorunun bir an önce çözümlenmesi gerektiğini vurguladı. (OSMAN YURTTAŞ)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler