29 Mart 2024, Cuma

AK GENÇLER ÖZEL EFE ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

3 Aralık 2020, Perşembe 17:57

     


AK Parti Çine Gençlik Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ilçede faaliyet gösteren Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ilçede faaliyet gösteren Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. HES kodu sorgulama ve ateş ölçümleri yapıldıktan sonra sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak gerçekleştirmiş oldukları ziyarette kurumda eğitim gören öğrencilere ve özel gereksinimli bireylere hizmet vermekte olan personele çiçek takdiminde bulundu. Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Mustafa Gökcen “Efe Özel Eğitim ailesi olarak temel amacımız, engelli bireylerin bağımsız yaşayabilmelerini ve onlarında bu toplumda bir yerlerinin olduğunu onlara kazandırmak olduğunu” belirtti.

 

BAŞKAN YILMAZ: ÖZEL BİREYLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Mustafa Gökcen ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, "Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ilkesinden hareketle engelli bireylere karşı empati kurarak yaklaşmayı benimseyerek bilimin en güncel verilerinden faydalanarak kendini sürekli yenileyen ve geliştiren tedaviye bunlarla yön veren bir eğitim kadrosuyla, Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Öğrenme Güçlüğü(Disleksi), Down Sendromu, Yaygın Gelişimsel Bozukluklar(Otizm), Bedensel Engelliler, SMA, CP ve Zihinsel Engelliler gibi bir çok tanıya sahip özel bireylerin seçemedikleri hayata ortak olmaya çalışan bir kurum. Bu anlamlı günde kurumumuzu ziyaret ederek gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. Özel bireylerin yanında olmaya dertleri ile dertlenmeye sevinçlerini paylaşmaya her daim devam edeceğiz. En büyük engel sevgisizliktir" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler