3 Mayıs 2024, Cuma

ÇİNELİ DEREN YÜREKLERİ ISITTI

3 Kasım 2020, Salı 18:37

     


Çine'de yaşayan Madran Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Deren Demir, biriktirdiği harçlıkları ile battaniyeler satın alarak İzmirli depremzedelere gönderdi. 

 

Çine'de yaşayan Madran Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Deren Demir'in yardımsever düşüncesi yürekleri ısıttı. Genç kız biriktirdiği harçlıkları ile battaniyeler satın alarak deprem bölgesinde bağışladı. Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem bir çok can kaybına ve hasara yol açtı. Deprem Çine'de de hissedildi. Çineli Deren Demir de o korku dolu anları yaşadı. İlçe halkı depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. 

 

"İNSANLIK DAHA BÜYÜK OLMALI"

Çine'de yaşayan Madran Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Deren Demir, biriktirdiği harçlıkları ile satın aldığı battaniyelerle yardım kampanyasına destek oldu. Genç kız yardımseverliği ile büyüklerinin takdirini topladı, örnek oldu. "Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın" diyen Deren Demir, "Deprem büyük bir doğa olayı ama insanlık daha büyük olmalı. Yardıma muhtaç olanlara yardım etmeliyiz. Acıları büyük, acılarına ortak olmayız. Acılı olanların ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yapılan yardımlar yerine ulaşır ve inşallah bu zor durumdan bir an önce kurtulurlar" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler