• 3 Ekim 2023, Salı 14:55

Vali Canbolat, Çine'deki yatırımlara sevinemedi

Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın gerçekleştirdiği Çine ziyaretinde, ilçedeki devlet yatırımları ile yerel yönetimin aynı orantıda çalışmaması dikkatini çekerken, ilçedeki imar ve konut sıkıntısı endişelendirdi.

Hafta sonu Çine’de bir dizi incelemelerde bulunan Aydın Valisi Yakup Canbolat, ilk olarak Çine Kaymakamı Murat Büyükköse ve kurum amirlerinden brifing aldı.

Kaymakamlık Toplantı Odası’nda aldığı brifing ile Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamlandığında yaklaşık 10 bin kişi, Cezaevi’nde çalışacak personelin 750’si lojmanda, diğer yarısının dışarıda kaldığı bilgisini alan Vali Canbolat, ilçenin konut durumunu sordu. Mevcutta konut sıkıntısı yaşandığı, yatırımlar tamamlandığında bu sorunun daha da büyüyeceği belirtilmesi üzerine Vali Yakup Canbolat, yerel yöneticilerin bu gelişmelerin farkında olmadığını ve ivedi şekilde altyapı ve imar sorunlarına çözüm üretilmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantının ardından Vali Canbolat, ilçede yapımı devam eden Gençlik Merkezi, Devlet Hastanesi ve Cezaevi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.