30 Nisan 2024, Salı

"Kaz Dağları, Madran'dan iyi değil"

3 Ekim 2019, Perşembe 12:50

     


Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, sezonun ilk doğa yürüyüş parkuru Kaz Dağları'nı değerlendirdi. Demir, Madran Dağı'nın Kaz Dağları'ndan daha güzel olduğunu iddia ederken, "Madran Dağı'nın reklamını iyi yapamamışız" dedi.

 

Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüş Kulübü 2019 -2020 doğa yürüyüş sezonunu Kazdağları ile açtı. Kaz Dağları yürüyüşü sonrası değerlendirmede bulunan Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "Uzun zamandan bu yana doğa yürüyüşleri yaparken dikkatimizden kaçmayan bir husus da Çine'mizin gittiğimiz bütün parkurlardan daha güzel parkurlara sahip oluşu. Bir Madran Dağı Gürlen Çayı parkurumuzun, Kaz Dagları'ndan çok daha güzel olduğunu iddia

ediyorum. Aramızdaki fark, Kaz Dağları reklamını iyi yapmış, biz Madran Dağı'ızı, Kavşit Yayla'mızı iyi reklam

yapamamışız" dedi.

 

 

AYDIN VALİLİĞİNE MÜRACAATTA BULUNACAKLAR

Madran Dağı ve Kavşit Yaylası'nın reklamı için harekete geçtiklerini ifade eden Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, Gürlen, Madran Dağı- İbrahim Kavağı, Çatak- Elderesi, Bağalani-Akdam-Alabanda ve Gökbel olmak üzere Çine Orman Şefliği'nin desteği ile 5 parkur belirleyerek bu parkurların resmileşmesi için Aydın Valiliği'na müracaatta bulunacaklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler