2 Mayıs 2024, Perşembe

HELVACIOĞLU AİLESİNDEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

3 Eylül 2020, Perşembe 15:23

     


Çineli hayırsever Helvacıoğlu ailesi tarafından yaptırılacak olan Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu'nun protokolü Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ'ın katılımı ile imzalandı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine eğitimine kazandırmış olduğu okullar ve eğitime vermiş olduğu önem nedeniyle ilçede tek Devlet Hizmet Üstün Madalyası'na sahip rahmetli hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal'ın evlatları ilçeye bir okul daha kazandırmak için kolları sıvadı. Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde bulunan eski okul binası ve yapılacak ek derslikler ile birlikte ilçeye kazandırılacak olan Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu inşasını Helvacıoğlu ailesi üstlendi. Mevcut 14 dersliği bulunan eski okul binasının ek dersliklerle birlikte derslik sayısının 24'e çıkarılıp okulun tamamen engelli öğrencilere uygun hale getirilerek eğitime kazandırılacağı öğrenildi. Çine'den 41 özel eğitime muhtaç çocuğun Efeler'de eğitim gördüğü, yeni yapılacak olan 80 kişilik eğitim yuvasının bu anlamda ilçeye sunacağı kazanımın önemli olduğu ifade edildi. 

 

PROTOKOL İMZALANDI

Helvacıoğlu ailesi tarafından yaptırılacak olan Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu'nun protokolü Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Okumuş ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ'ın katılımı ile imzalandı. Okula hayırsever iş adamı rahmetli Mehmet Emin Ünal'ın eşi Naciye Ünal hanımın adının verilmesi ile birlikte Çine Naciye Ünal Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu olacağı belirtildi. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal ve ailesine eğitime vermiş oldukları destekler için teşekkür etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler