28 Mart 2024, Perşembe

Çine Belediye Meclisi’nde komisyon seçimleri yapıldı

3 Ağustos 2021, Salı 20:57

     


Çine Belediye Meclisi’nde 4 ayrı komisyona, 3’er kişilik üye seçimleri yapıldı. Seçimler açık oylama ile gerçekleştirilirken, oy birliği ile kabul edildi.

 

Çine Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Enver Salih Dinçer’in Başkanlığı’nda Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Toplantıya, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak, sağlık sorunu nedeniyle mazeretli olarak katılmadı.

 

Gündemin ilk sırasında yer alan ve Kaltun Maden firmasına ait Yolboyu Mahallesi 136 ada 3 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılması talebi görüşüldü. Karar, oy birliği ile kabul edildi. Çine Belediyesi Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu, Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu, Spor, Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonu seçimlerinin yapılması ve komisyonların 3’er kişi ile bir yıl süre görev yapması kararlaştırıldı. Daha sonra da yapılan açık oylama ile Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonuna Mustafa Ali Alkan, Cengiz İnce ve Şakir Deniz, Trafik Yol ve Şehircilik Komisyonuna Özden Okumuş, Hasan Yörük ve Mithat Burhan Kandemir, Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonuna Mehmet Yavaş, Semra Eroğlu ve Efraim Çayır, Spor Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonuna Mehmet Utku Şahin, Özden Okumuş ile Evren Aytepe seçildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler