19 Nisan 2024, Cuma

Başkan Özden 63. Yaşını karantinada girdi

2 Aralık 2021, Perşembe 12:52

     


Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, yakalandığı koronavirüs nedeniyle 63’üncü yaşını karantinada girdi.

 

Çine’de 18 yıldır sigorta acentesi işletmeciliği ve 13 yıldır da Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Başkanlığını yapan Celal Özden, hafta sonu rahatsızlanmış ve yapılan tetkiklerde Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı.

"3 AŞI YAPTIRDIM, YOKSA SONUCU DAHA AĞIR OLABİLİRDİ"

1 Aralık 1959 doğumlu Başkan Celal Özden, eşi Ayşe Özden ve çocukları başta olmak üzere tüm sevdiklerinden ayrı bir doğum günü yaşadığını belirterek, sağlığın önemine vurgu yaptı. Tüm sevdiklerine ve ilçe halkına uyarılarda bulunan Başkan Özden, “Yaşadığımız koronavirüs illeti nedeniyle hepimiz dikkatli olmak durumundayız. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan tüm uyarılar, bizler için yapılmaktadır. Başta aşı olmak üzere yapılan tüm uyarılar bizlerin sağlığı için. Ben 3 aşı olan birisi olarak bu hastalığı hafif derecede geçirmekteyim. Aşı yaptırmamış olsaydım belki daha kötü sonuçlarda yaşayabilirdim. Fakat çok fazla dikkat etmemize rağmen koranavirüse yakalandık. Bu hastalık nedeniyle 63 yaş günümü evimde odada tek başıma geçirmekteyim. Sağlığın önemini daha iyi anlamış olduk. Lütfen tüm halkımız sağlığı için çok dikkatli olsun. Ayrıca, telefon ve mesaj yoluyla doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Özden’in personeli ve diğer sevenleri, önceki yıllarda çekilen fotoğraflarla 63’üncü yaşını sosyal medyadan kutladı. Özden, öncelikle geçmiş olsun dileklerini ileten ve doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler