29 Nisan 2024, Pazartesi

GÜRSOY MARKET: SİZ İSTEYİN BİZ GETİRELİM

2 Aralık 2020, Çarşamba 22:08

     


Çine'nin yerel ve ilk süper market olma özelliğini taşıyan Gürsoy Market pandemi döneminde müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Whatshap sipariş hattı kurdu. Market sahibi Oğuzhan Gürsoy, 'Siz isteyin biz getirelim" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERINİ TIKLAYINIZ)

 

2004 yılından bu yana hizmet veren Çine'nin ilk ve yerel süper marketi Gürsoy Market, pandemi döneminde müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Whatshap sipariş hattı kurdu. Her daim müşteri memnuniyetini ön plana aldıklarını ifade eden market sahibi Oğuzhan Gürsoy, WhatsApp sipariş hattı ile müşterilerine kapıda hizmet verebileceklerini belirterek, "Bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız siz evde kalın biz size gelelim” dedi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid 19) nedeniyle sokağa çıkmak artık büyük bir risk oluşturdu, özellikle ileriki yaştaki kişiler, kronik hasta ve hamilelerin daha dikkatli olması gerektiğini vurgulandı. Çözüm odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Gürsoylar Market, kurmuş olduğu Whatshap sipariş hattı ile ilçede müşterilerine ilklerden birini daha yaşattı. 

 

GÜRSOY MARKET BİR TELEFON KADAR YAKININIZDA
Gürsoy Market sahibi Oğuzhan Gürsoy bu süreçte müşterilerine sağlıklı hizmet verebilmek için Whatshap sipariş hattı kurduklarını ifade ederek, "Birlikte atlatmaya çalıştığımız bu zorlu günlerde sokağa çıkmak büyük risk oluşturuyor. Devlet yetkilileri almış olduğu kısıtlamalar ile salgın hastalığın yayılım hızını düşürmeye çalışıyor. İlçemizde bir çok vatandaşımız salgın nedeniyle evlerinde ve karantinada. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek, isteklerini yerine getirmek ve gıda tedarikçisi olarak bu zorlu süreçte onlara hizmet etmek amacıyla kurmuş olduğumuz Whatshap sipariş hattı ile artık bir telefon ile siparişlerinizi evinize kadar getiriyoruz" şeklinde konuştu. 

 

"HER GÜN DAHA İYİ HİZMET İÇİN KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ"
Çözüm odaklı hizmetlerine devam edeceklerini ifade eden Oğuzhan Gürsoy, "İlçemize ilk süper market heyecanını yaşatan Gürsoy Market olarak teknoloji ve yenilikleri yakından takip ediyoruz. Her gün daha iyi hizmet için kendimizi geliştiriyoruz. 0552 878 48 44 numaramızı arayarak yada Whatshap mesaj yolu ile siparişlerinizi bize iletebilirsiziniz.  Maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde siparişlerinizi sizlere ulaştırmaktan mutluluk duyacağız. Whatshap sipariş hattımız dışında Facebook ve instgram sayfalarımızdan da bizleri takip edebilirsiniz. Ödemeyi kapıda nakit yada kredi kartı ile yapabilirsiniz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler