29 Nisan 2024, Pazartesi

Çine'de artık çocuklar daha güvenli

2 Ekim 2019, Çarşamba 11:08

     


Çine'de ilçe merkezinde eğitim veren okullarda güvenlik görevlileri hizmet vermeye başladı. Güvenlik görevlilerinin görevlerine başlaması veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çine ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği doğrultusunda, güvenlik zafiyeti diğer okullara nazaran daha çok olduğu öne sürülen ve özellikle trafik yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda kaza ve tehlike potansiyeli daha fazla olduğu varsayılan ilçe merkezindeki okullara güvenlik görevlileri yerleştirildi. İŞKUR aracılığı ile görevlendirilen özel güvenlik görevlileri görevlerine başladı.

 

AİLELERİ SEVİNDİRDİ

Güvenlik görevlileri, bazı okullarda giriş ve çıkışlarda öğrencilerin trafik yoğunluğu nedeni ve bazı duyarsız sürücü ve kişiler dolayısıyla oluşabilecek tehlikeli durumlardan yakınan ve çocuklarının sağlık ile güvenliğinden endişe eden aileleri sevindirdi. Görevlilerin ayrıca okul çevrelerinde kötü emeller besleyen kişileri de okuldan uzaklaştırılmalarında büyük rol üstlendikleri, şüphelendikleri kişileri acilen polise bildirmeleri ve polisin anında müdahalesi ile öğrencilerin bu kişilerden uzak durmalarının da sağlandığı öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler