Çine Belediyesi’nin bütçeleri arasında 8,9 milyonluk aktarım
2 Ağustos 2022, Salı 18:02Tweet |
Çine Belediyesi’nin ödeme zorluğu çektiği alanlara, Meclis Toplantısı’nda alınan ve oy birliği ile kabul edilen kararla, 8 milyon 906 bin lira bütçeler arası aktarım yapılması kararlaştırıldı.
Çine Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Sosyal Tesisler Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Karaciğer nakli yapılan ve sağlık kontrolleri nedeniyle Malatya’da bulunan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e, Meclis Başkan Vekili Mehmet Kıvrak temsil etti.
BÜTÇE KALEMLERİ ARASINDA MÜNAKALE YAPILDI
Meclis gündem maddelerinin 2’si incelenmek üzere İmar Komisyonuna havale edilirken, 4 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Bütçe kalemleri arasında münakale yapılması gerektiğini belirten Başkan Mehmet Kıvrak, konuyla ilgili meclis üyelerine açıklamada bulundu. Başkan Kıvrak, “Belediyemiz bütçesinde yer alan elektrik, sıhhi tesisat malzeme alımı ve sermaye giderleri kaleminden, 8 milyon 906 bin lirasını akaryakıt, personel giderleri, mal alımı ve elektrik giderlerine aktarım yapacağız. Bu kalemlerde bütçe yetmediği için siz de uygun görürseniz aktarımı gerçekleştireceğiz” dedi. Gündem maddesi, oy birliği ile kabul edildi.
KOMİSYONLAR İÇİN 3’ER İSİM BELİRLENDİ
Meclis oturumunun son maddesinde yer alan ve komisyonların görev süresi ile üye belirlenmesi hususunda, 1 yıllık görev süresi için 3’er kişinin görev alması kararlaştırıldı. Buna göre, Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu için Mustafa Ali Alkan, Cengiz İnce ve Şakir Deniz, Trafik Yol ve Şehircilik Komisyonu için Özden Okumuş Hasan Yörük ve Burhan Kandemir, Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu için Mehmet Yavaş, Semra Eroğlu ile Efraim Çayır, Spor Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonu için Utku Şahin, Özden Okumuş ile Evran Aytepe’nin görev alması kararlaştırıldı. (ERDAL AYDIN)

Çineli hayırsever merhum iş insanı Mehmet Emin Ünal ölümünün

Çine’nin Kabataş Mahallesi Kazaklar mevkiinde traktörden düşen

Çine’de yaşayan Besime Özdemir, evde yaptığı hamur işlerini eşine

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, buğday hasadının

Çine’de yaşayan 62 yaşındaki Emin Şimşek, yem karma makinesinin çalıştığı

Aydın Çine ilçesinde bağ evinden hırsızlık yaptığı öne sürülen

Çine Kuvayi Milliye Müzesi Parkı'nda yer alan su kenarındaki korkuluklar

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yaşamını yitirdi. Konuya ilişkin Söke

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar

Çine Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Çine Sosyal Tesisleri

Çine’de traktörden düşen 3 yaşındaki çocuğun yaşam mücadelesi

Çine Halk Eğitim Merkezi Yüksel Yalova Stadında Halk Oyunları Gecesi düzenledi. 7’den

Çine’de güzelliğin yeni adresi Beauty By Beste Kandemir, düzenlenen

Çine’de meydana gelen trafik kazasında sürücü ve 4 kişi

Pazar günü düzenlenecek olan Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı’na

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 197 milyon 283 bin 150 lira tutarındaki tarımsal

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, bir televizyon kanalının canlı yayınında açıklamalarda

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Köşk personeli Tuğrul Özer, AK Partili

Ünlülerin uğrak yeri haline gelen Köfteci Kasap Bülent’in

Aydınlı üreticilerin yetiştirdiği ürünleri kendilerinden önce

Çine ilçe merkezinde çok sayıdaki metruk binalar, tehlike saçmaya

Aydın‘ın Çine İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış ile birlikte