29 Mart 2024, Cuma

Çine Belediyesi’nin bütçeleri arasında 8,9 milyonluk aktarım

2 Ağustos 2022, Salı 18:02

     


Çine Belediyesi’nin ödeme zorluğu çektiği alanlara, Meclis Toplantısı’nda alınan ve oy birliği ile kabul edilen kararla, 8 milyon 906 bin lira bütçeler arası aktarım yapılması kararlaştırıldı.

Çine Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Sosyal Tesisler Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Karaciğer nakli yapılan ve sağlık kontrolleri nedeniyle Malatya’da bulunan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e, Meclis Başkan Vekili Mehmet Kıvrak temsil etti.

BÜTÇE KALEMLERİ ARASINDA MÜNAKALE YAPILDI

Meclis gündem maddelerinin 2’si incelenmek üzere İmar Komisyonuna havale edilirken, 4 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Bütçe kalemleri arasında münakale yapılması gerektiğini belirten Başkan Mehmet Kıvrak, konuyla ilgili meclis üyelerine açıklamada bulundu. Başkan Kıvrak, “Belediyemiz bütçesinde yer alan elektrik, sıhhi tesisat malzeme alımı ve sermaye giderleri kaleminden, 8 milyon 906 bin lirasını akaryakıt, personel giderleri, mal alımı ve elektrik giderlerine aktarım yapacağız. Bu kalemlerde bütçe yetmediği için siz de uygun görürseniz aktarımı gerçekleştireceğiz” dedi. Gündem maddesi, oy birliği ile kabul edildi.

KOMİSYONLAR İÇİN 3’ER İSİM BELİRLENDİ

Meclis oturumunun son maddesinde yer alan ve komisyonların görev süresi ile üye belirlenmesi hususunda, 1 yıllık görev süresi için 3’er kişinin görev alması kararlaştırıldı. Buna göre, Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonu için Mustafa Ali Alkan, Cengiz İnce ve Şakir Deniz, Trafik Yol ve Şehircilik Komisyonu için Özden Okumuş Hasan Yörük ve Burhan Kandemir, Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonu için Mehmet Yavaş, Semra Eroğlu ile Efraim Çayır, Spor Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonu için Utku Şahin, Özden Okumuş ile Evran Aytepe’nin görev alması kararlaştırıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler