• 2 Mayıs 2023, Salı 17:53

Mehmet Yavaş'ın adı bir parkta yaşayacak

Çine Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Çine Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleşti. 3 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste, geçtiğimiz aylarda vefat eden CHP Çine Meclis Üyesi Mehmet Yavaş’ın ismi Akçaova’da bulunan bir parka verildi.

 

Çine Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başkanlık yaptığı toplantıda, 3 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin il gündem maddesi olan 2022 yılı kesin hesap bilançoları, meclis üyeleriyle paylaşıldı. Toplam bütçeye 100 milyon 339 bin 962 lira ödenek verildiği, 80 milyon 887 bin 137 lira harcama yapıldığı ve diğer alanlardan 81 milyon 902 bin 4 lira 73 kuruş gelir elde edildiği aktarıldı. Kesin hesaplar oylamaya sunularak oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin diğer bir maddesi olan Akçaova Mahallesi Deniz Sokak’taki parka isim verilmesi konuşuldu. Başkan Dinçer, geçmiş aylarda vefat eden Meclis Üyesi Mehmet Yavaş’ın adının yaşatılması dolayısıyla parka Mehmet Yavaş adının verilmesini meclise sundu. Madde oy çoğunluğu ile kabul edildi. Meclisin diğer bir maddesi olan geçici işçi vizelerinin görüşülmesi konusunda oy birliği ile kabul edildi.

Öte yandan AK Parti Meclis Üyesi Efraim Çayır, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Akçaova eski Belediye Başkanı Mustafa Karabacak’ın bir parka isminin verilmesi konusunda meclise önerge sundu. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.