27 Nisan 2024, Cumartesi

Akçaova ve Çine’de yatırımlar devam ediyor

2 Mart 2024, Cumartesi 16:10

     


Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Akçaova Mahallesi’nde köprü yapımı çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde menfez ve köprü yapım çalışmalarının devam edeceğini belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, toplam 35 mahalle için parke taşı döşeme işine de başlandığını belirtti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve Mahalle Muhtarı İbrahim Baysal ile birlikte Akçaova’da yapımı devam eden köprü çalışması ile yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

YİKOB tarafından Lebiler Mevkii’nde Baloğullar Deresi üzerine yapımı devam eden köprü ve yol çalışmalarını inceleyen AK Parti heyetine teşekkür eden Muhtar İbrahim Baysal, “Gökbel Dağı’na ulaşımı kolay şekilde sağlayacak olan Baloğullar Deresi üzerine köprü yapım çalışmaları başladı. Gökbel’in eteklerinde bulunan evlerdeki vatandaşlarımız da rahatlıkla Akçaova’ya ulaşımı sağlanması için parke taşı ve köprü çalışması YİKOB tarafından başladı. Halkım ve şahsım adına Milletvekilimiz ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a, YİKOB Müdürü Aziz Ödemiş’e, DSİ Müdürü Serkan Baştürk’e, AK Parti Çine İlçe Başkanımız Burhan Kandemir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“YİKOB, ÇİNE’DE 35 MAHALLEYE YATIRIMA DEVAM EDİYOR”

Çine’nin dağına, taşına ve her sokağına hizmet etmeye çalıştıklarını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Vatandaşlarımızın ulaşımını daha iyi duruma getirmek için YİKOB, Valilik kanalıyla, Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın öncülüğünde Akçaova’ya hizmetlerimiz devam ediyor. Birçok alanda köprü geçişleri ve yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. İhalesi yapılan YİKOB’tan Çine genelinde ilk etapta 12 mahalleye, ilk olarak Akçaova’dan başlayarak, 2. Etap ihaleleri de bittikten sonra toplamda 35 mahallede 1 Mart itibarıyla taş döşeme çalışmaları başlamıştır. Akçaova’da üç yıl önce büyük bir felaket yaşadık, Allah bir daha tekrarını göstermesin inşallah. Canımız, ciğerlerimiz yandı. Devletimizin imkanıyla daha çok büyümeden, can kaybı olmadan bu felaketi atlattık. Bu olay sonrası ulaşımın çok önemli olduğunu gördük. Devletimizin gücü ile Orman Bölge Müdürlüğü, DSİ ve YİKOB tarafından Akçaova’daki geçişlerde düzeltme yaparak, her hangi bir olumsuz durumunda ulaşımı daha hızlı hala getirmek için çalışmalarımıza hız verdik” ifadelerini kullandı.

“BİRÇOK HİZMETİ GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Akçaova yangınında ulaşımın ne kadar önemli olduğunu görmüştük hepimiz. Devletimizin gücüyle alt yapının sağlana bileceğinin farkındayız. Devletimizin gücü ile de Akçaova halkımızın ulaşımı rahat ve refah bir şekilde sağlanmaya başlandı. 31 Mart seçimlerinde Çine Belediye Başkanı olmayı Allah’ım nasip ederse daha birçok hizmeti Akçaova’ya getirmeye devam edeceğiz. Akçaova en iyisine layık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler