Muhtar adaylığını projesi ile birlikte açıkladı

Aydın Çine İlçesi merkez Hamitabat Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıklayan esnaf Vedat Çakmak, önceliğinin hem kendi mahallesi hem de ilçenin önemli ihtiyacı olan projeyi hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Çine’de 18 yıldır fotoğrafçılık yapan Vedat Çakmak (45), Hamitabat Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu ifade etti. Mahallenin çok sayıda ihtiyacı olduğunu belirten Çakmak, önceliğinin Otogar Kavşağı’na asansörlü bir üst geçit kazandırmak olduğunu dile getirdi.

“MAHALLEM ADINA GÜZEL İŞLER YAPMAK İSTİYORUM”

Mahalle sakinlerinin bir süredir aday olması konusunda telkinlerde bulunduğunu kaydeden Vedat Çakmak, “Yıllardır Çine esnafı olarak Hamitabat mahallemizin eksiklerini görüyoruz. Tabii ki kurum ve kuruluşlarla bağımızda bulunduğu için iyi bir dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışma ile birlikte mahallemize güzel işler ve güzel projeler üretmek için mahalle halkının da isteğiyle muhtar adayı olmaya karar verdim. Amacım hem yerel yönetimler hem de devlet kurumlarıyla işbirliği içerisinde olup, mahallem adına güzel işler yapmak istiyorum” dedi.

“PROJELERİM ARASINDA VE ÖNCELİĞİM OLACAK”

Hamitabat Mahallesini ikiye ayıran Aydın-Muğla Karayolu’nun bazı olumsuzluklara neden olduğunu dikkat çeken Vedat Çakmak, “İlçemiz, Güney Sahilleri için geçiş güzergahı ve bunun olumlu yanları kadar olumsuzlukları da yaşanabiliyor. Mahallemiz adına en büyük sorunumuz, Aydın Muğla Karayolu Otogar Kavşağı’nda bir üst geçide ihtiyacımız var. Mahallemizi ikiye ayıran bu yolu tüm Çine halkı başta olmak üzere çok sayıda yaya, özellikle tatil dönemlerinde binlerce günlük araç geçişi oluyor. Bu kavşaktan yaya olarak günlük 10 ile 15 bin arası vatandaş karşıdan karşıya geçiyor. Burada geçiş güvenliğini sağlamak adına yaşlıların, çocukların ve KOAH gibi çeşitli hastaların rahatlıkla kullanabileceği asansörlü veya yürüyen merdivenli bir üst geçit yapılması gerekiyor. Bu da benim projelerim arasında ve önceliğim olacak. Bunu hayata geçirmek için şimdiden projesini hazırladım, gerekli girişimlerde bulunarak hemen ilçemize kazandırmak istiyorum. Gençler, çocuklar ve tüm mahalle halkı için ayrı ayrı da projelerim var. Bu projelerimi de önümüzdeki günlerde mahalle halkımla paylaşacağım” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.