• 1 Aralık 2023, Cuma 13:11

Çineli Karakayış milyoner olma yolunda

Aydın’ın Çine ilçesi Yolboyu Mahallesinde yaşayan 59 yaşındaki Emir Karakayış ATV’de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ isimli programa yarışmacı olarak katılmaya hak kazandı.

Çine’nin Yolboyu Mahallesinde yaşayan ve geçimini sanayide aşçılık yaparak sağlayan ilkokul mezunu Emir Karakayış yarışmaya katılmak için ön elemeleri geçerek programa katılmaya hak kazandı.

“HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİM”

Bugün, yarışmanın çekimleri için İstanbul’a giden Emir Karakayış ve yanında ona destek olan yeğeni Yusuf Türkoğlu yaşanan süreci anlattı.

Türkoğlu, “Temmuz ayında başvuru yaptı. Daha sonra mülakata çağırdılar. Üç kere mülakata girdi. Uzaktan bağlantıyla özel görüntülü görüşüldü. Geçen hafta tekrar aradılar bu hafta çekimleriniz var diye. Yarın İstanbul’da çekimler yapılacak. Jokerleri belirledik. Yarışmanın ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bilgimiz yok. İlerleyen zamanlarda tarihi söylerler. İstanbul’da Çineli bir hocamız var Dilşad Eryılmaz, yeğenimiz Makine Mühendisi Tolga Özden bir de Metin Oğul var jokerlerimiz bu kişiler. Ben yanında destekçi olarak gidiyorum” ifadelerini kullandı.

“CESARETİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM”

Yarışma için heyecanlı olduğunu söyleyen 59 yaşındaki Emir Karakayış da duygularını ve süreci şu sözlerle anlattı: “Para kazanmak için gitmiyorum. Ben ilkokul mezunuyum. Oraya çıkıp cesaretimi göstermek istiyorum. Ben yıllardır bu programı izliyorum. Ben bu programa gideceğim yarışacağım dedim. O zamanlar çalışıyordum patronlar izin vermez diye başvuru yapamadım. Emekli olunca başvurmaya karar verdim. Torunum internetten başvurdu. 15 gün sonra hemen aradılar. Benden iki dakikalık video istediler kendimi anlattım yarışmaya neden katılmak istediğimi söyledim. İki ay sonra tekrar aradılar mülakat yapacaklarını söylediler. Uzaktan bağlantıyla mülakatlara katıldım. Üç kere mülakat yaptık üçünü de geçtim. Biz sizi arayacağız dediler. Geçen hafta aradılar. Her şeyimi hazırladım yarışmaya katılmak için yola çıktım” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.