20 Nisan 2024, Cumartesi

Başkan Dinçer yeniden Malatya’da

1 Ağustos 2022, Pazartesi 18:17

     


Karaciğer nakli yapılan ve yaklaşık 6 ay görevinden uzak kalan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in, bir haftadır Malatya’da olduğu öğrenildi.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 17 Şubat’ta karaciğer nakli yapılan ve 30 Nisan günü hastaneden taburcu edilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in, sağlık kontrolleri için yeniden hastaneye yatışı yapıldığı ifade edildi.

Çine’ye döndükten sonra, karaciğer naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Sezai Yılmaz’ın kendisini dikkat etmek koşuluyla göreve başlayabileceği uyarısı yaptığını sıkça dile getiren ve bu nedenle kısıtlı olarak görevine başlayan Başkan Dinçer, “Geçen hafta Malatya’ya kontrol için geldim. Tetkik için gerekli kontroller yapılıyor. Henüz sonuçlarım çıkmadı. Doktorum sonuçları gördükten sonra ‘gidebilirsin’ dediğinde, tekrar Çine’ye döneceğim. Şuan herhangi bir sağlık sorunum yok” dedi.

Öte yandan, Çine Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı oturumuna katılamayacak olan Başkan Salih Dinçer’in yerine, Meclis Başkan Vekili Mehmet Kıvrak’ın yöneteceği ifade edildi. Ağustos ayı toplantısında, 6 gündem maddesinin görüşüleceği kaydedildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler