19 Nisan 2024, Cuma

“Çine Belediyesi’nden yıllardır hizmet bekliyoruz”

1 Temmuz 2021, Perşembe 13:21

     


Çine Sarıoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Tozar ve vatandaşlar, sokaklarına haftada 2 gün gelen çöp aracından başka belediye ekibi olmadığını söyleyerek “Yıllardır alt ve üstyapımızın yapılması için talepte bulunuyoruz. Fakat nedense sesimizi duyan olmuyor. Çine Belediyesi’nden yıllardır hizmet bekliyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’nin Sarıoğlu Mahallesi 421 ve 370 sokaklarında ikamet eden vatandaşlar, Çine Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını belirtti. Mahalle sakinleri, herkese yapılan hizmetin kendilerine de yapılmasını talep etti.

“BİRAN ÖNCE BU SOKAKLARIN EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Sarıoğlu Mahallesi’ndeki 2 sokağın alt ve üst yapısının yapılması için uzun süredir mücadele verdiklerini belirten Muhtarı Mustafa Tozar, “Mahallemde 3 dönemdir muhtarlık görevini yürütüyorum. Buradaki sokakların altyapısı olmadığı için önce kanalizasyon döşenmesi ve daha sonra da taş döşemesinin yapılması için uzun süredir talepte bulunuyoruz. Çine Belediyesi tarafından yapılmasını talep ettik yapılmadı. Aydın Valiliğine ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) sorunumuz aktardık. Fakat henüz sonuç alamadık. Biran önce bu sokakların eksikliklerinin giderilmesini istiyoruz” diye konuştu.

“ÇİNE BELEDİYESİ VATANDAŞ AYRIMCILIĞI YAPIYOR”

Mahalle sakinlerinden Veysel Uçar ise, Çine Belediyesi’nin sokaklarının eksikliklerini gidermemesi üzerine 4 yıl önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne de dilekçe verdiklerini belirtirken, “Ben 27 yıldır bu sokakta ikamet ediyorum. Sokaklarımızda kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Ama onlar bu 2 sokağa hizmet etmemek için diretiyor. Her vatandaş gibi biz de Emlak Vergimizi, Çevre Temizlik Vergimizi ödüyoruz ama bunun karşılığında hizmet alamıyoruz. Ben 17 yıl Çine Belediyesi Fen İşleri bölümünde çalıştıktan sonra emekli oldum. Biz hiçbir zaman vatandaş ayrımı yapmadan çalıştık. Fakat şuan Çine Belediyesi vatandaş ayrımcılığı yapıyor. Yıllardır alt ve üstyapımızın yapılması için talepte bulunuyoruz. Fakat nedense sesimizi duyan olmuyor. Çine Belediyesi’nden yıllardır hizmet bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler