• 1 Ocak 2024, Pazartesi 17:26

Çineli çocuklar gönüllerince eğlendi

Aydın’ın Çine İlçesi’nde hizmet veren ve ilçenin ilk oyun atölyesi olan Minik'O Kids, çocukları gönüllerince eğlendirdi.

Çine’de bir ilki gerçekleştiren Minik'O Kids Oyun Atölyesi sahibi Seda Demiray Arat, çocuklar için parti düzenledi. Çine Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Kostüm Partisi’ne, çok sayıda çocuk ile velileri katıldı.

Aynı zamanda çocuklar için yeni yıl kutlaması olan partide palyaço gösterileri, boyama ve oyun etkinlikleri müzik eşliğinde gerçekleşti. Yapay kar yağışı da minikleri coşturdu. Çocukları için ilçede bir ilki gerçekleştirdiği için Minik'O Kids Oyun Atölyesi Kurucusu Seda Demiray Arat’a teşekkür eden veliler, etkinliğin düzenli hale gelmesini istedi.

Bu güzel geceyi düzenleyen ve Minik'O Kids Oyun Atölyesi sahibi Seda Demiray Arat konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Eflatun’un da dediği gibi ‘Çocuk oyunla büyümelidir’ sözüyle yola çıktık ve Çine’nin ilk oyun Atölyesi olarak hizmete başladık. Yine ilkleri yaşatarak yılbaşı özel kostümlü çocuk partisini düzenledik. Çünkü çocuklarımızın gözündeki heyecan, kalbindeki mutluluk olmak istedik. Çocuklarımızın en kıymetli yılları olan ilk çocukluk dönemlerinde yer aldığımız için çok mutluyum. Bu nedenle Minik'O Kids’teki tüm çocuklarıma, ailelerine ve partimize katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Gecede, üzerinde “Hoş geldin 2024” pastayı Minik'O Kids Oyun Atölyesi Kurucusu Arat, personeli ve çocuklar hep birlikte kesti. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.