24 Nisan 2024, Çarşamba

Çine’de tıraş fiyatları arttı

28 Ekim 2021, Perşembe 15:26

     


Çine’de hizmet veren berberlere ait yeni fiyat listesi belirlendi. Buna göre, 30 lira olan saç-sakal tıraşı fiyatı, 40 liraya yükseltildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de hizmet veren berber esnafı için yeni fiyat tarifesi düzenlendi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, pandemi sürecinde mağdur olan esnaf ve çalışanları ile son dönemlerde artan maliyetler nedeniyle yeni fiyat liste hazırladıklarını belirtti.

“EN DÜŞÜK FİYAT TARİFESİ ÇİNE’DE”

Üyelerden gelen talep doğrultusunda saç ve sakal tıraşı fiyatlarına 5’er lira zam yapıldığını belirten Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “İlçe merkezinde 60 ve toplam olarak 80 berber esnafımız halkımıza hizmet vermekte. Bu esnaflarımız kısıtlama döneminde işyerlerini açamadığı için büyük mağduriyet yaşadı. Malum son zamanlarda elektrik başta olmak üzere tüm maliyet fiyatları arttı. Bu nedenle ilçedeki berber esnafımız talebi doğrultusunda fiyat artışı yapıldı. Aydın il geneline baktığımızda, zam yapılmasına rağmen en düşük fiyat tarifesi Çine’de olduğunu görüyoruz. Aydın merkezde saç-sakal fiyatı 55 lira olarak belirlendi ve uygulanmaya başladı. Biz bu fiyatı 40 lira olarak uygulamaya koyduk” diye konuştu.

Yapılan zam sonrası Çine’deki saç tıraşı 20 liradan 25 liraya, 15 lira olan sakal tıraşı 20 liraya, 30 lira olarak uygulanan saç-sakal tıraşı fiyatı da 40 liraya yükseltildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler