25 Nisan 2024, Perşembe

Çine şoför esnafından Kredi Destek Paketine yoğun ilgi

19 Ekim 2022, Çarşamba 12:14

     


Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert, pandemi sürecinde en çok zarar gören şoför esnafının eksiklerini gidermek, araçlardaki yaş sınırı kriterlerini yerine getirebilmek amacıyla düşük faizli Kredi Destek Paketine yoğun ilgi olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı düşük faizli kredi paketi, tüm esnaflardan yoğun ilgi gördü. Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert, şoför esnafının can taşıdığını ve sorumluluk bilinci gereği de bu fırsatı değerlendirmek istediğini belirtti.

“ŞOFÖR ARKADAŞLARIMIZ İÇİN ÇOK FAYDALI OLDU”

Başkan Sert , “Pandemi sürecinde en çok zarar gören, şoför esnafı oldu. Zaman zaman araç sayılarımız yarıya düştü. Öğrenci taşıması yapan arkadaşlarımız çok mağdur oldu. Geçtiğimiz günlerde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kredi destek paketini açıklanmasını ardından pandeminin yaralarını sarmak isteyen şoför esnafımız kredi paketine yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda 350 bin olan krediler 500 bine, 1 milyon olan krediler de 1 buçuk milyona yükseltildi. Faizleri düşürüldü, vadesi uzatıldı. Şuanda çok yoğun bir talep var. Kriterleri tutan üye arkadaşlarımız paketten faydalanabiliyor. Başvuru veya bilgi almak için odaya geldiklerinde elimizden gelen yardımı yapmaktayız. Pandemi sürecinde aracının büyük bakımlarını yaptıramayan arkadaşlarımız var, servis şoförlüğü yapan arkadaşlarımız da yaş sınırı olduğu için yaşı geçmiş araçlarını yenilemek istiyor. Bu kapsamda kredi destek paketi şoför arkadaşlarımız için çok faydalı oldu. Biz de şoförler odası olarak üye arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler