28 Mart 2024, Perşembe

Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'na ‘TEMA Okulu’ ödülü

31 Mart 2023, Cuma 10:42

     


TEMA Vakfının Milli Eğitim Bakanlığı ile okullarda yürüttüğü Doğa ve Eğitim Programlarına katılan Ayhan Yıldız Anaokulu öğrencileri, TEMA Vakfı gönüllü üyesi oldular. Okulun tüm öğrencileri TEMA Vakfına üye oldukları için, TEMA Okulu görselini almaya hak kazandılar.

Ayhan Yıldız Anaokulu’nun tüm minik öğrencilerinin gönüllü üye oldukları için TEMA Vakfı İlçe Temsilcisi Hicabi Solak ile İlçe Temsilci Yardımcısı Ali Kafes tarafından, Ayhan Yıldız Anaokulu Müdürü Firdevs Karaman’a, Okul Görselini takdim etti.

Okul Müdürü Firdevs Karaman, Anaokulunda doğa eğitiminin öneminin farkında olduklarını belirterek, “Çevreyi ve doğayı koruma bilincinin küçük yaşta aşılamaya çalışıyoruz. Çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini desteklemek, çevre ve doğa ile ilgili konuların duyarak, görerek, hissederek ve yaşayarak daha kalıcı bir şekilde öğrenilmesini olanak sağlamak amacıyla Okul Öğretmenlerimiz, Tema Vakfı Doğa Projelerine katıldılar. Bu çalışmalar doğrultusunda doğa ve çevre bilinci olan tüm okul velilerimizin destekleriyle okulumuzun öğrencileri Tema Vakfı’na üye oldu. Bu etkinliklerde gönüllülük esasıyla çalışan öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve Tema Vakfı Çine Yönetimine çok teşekkür ederim” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler