26 Nisan 2024, Cuma

FETÖ’den kapatılan yurt hizmet vermeye başladı

29 Kasım 2016, Salı 13:18

     


FETÖ/PDY ait olan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılarak Çine Madran Anadolu Lisesi'ne tahsis edilen pansiyon, kız öğrencilere hizmet vermeye başladı.

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETO/PDY) darbe girişimi sonrası FETÖ'nün Çine'deki öğrenci yurdu olarak bilinen ve Hazine'ye devredilen Çine Özel Gürer Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu, daha önce pansiyonu olmayan Çine Madran Anadolu Lisesi'ne tahsis edilmişti. Üç katlı ve 56 yatak kapasiteli yurt, Çine Madran Anadolu Lisesinde okuyan kız öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Pansiyonda 40 öğrenci bulunduğunu belirten Çine Madran Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bayram Cesur, “Pansiyonumuzun tüm pencereleri ısı camlı ve PVC doğramalıdır. Yatakhaneler, etüt salonları ve koridorlar laminat parkelidir. Yatakhaneler, etüt salonları, hizmet odaları, koridorlar ve merdivenler, halı döşelidir. Yurdumuz, yatılı öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissedeceği kadar rahat ve konforludur. Öğrenciler, giriş katında ayakkabılarını çıkarıp evlerinde olduğu gibi rahat bir ortamda yaşamaktadır. Dinlenme odasında büyük ekran televizyon ve koltuklar mevcuttur” dedi.

Yurtta 3 etüt odası ve 100 kişilik yemekhane bulunuyor. (ARİF ALİ UYGUÇ)







 
Son Eklenen Haberler