29 Mart 2024, Cuma

ÇİNE MARMARA KOLEJİ'NİN EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

26 Eylül 2020, Cumartesi 16:02

     


Çine eğitiminde marka haline gelen, eğitimdeki başarıları ile adından sıkça söz ettiren ilçenin ilk özel okulu Özel Marmara Koleji, normalleşme sürecine destek olabilmek için özel kampanya başlattı. Kampanyaya ilçedeki yerel yönetimler de destek vermeye devam ediyor. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de başarılarıyla ilçe eğitimine yeni bir soluk kazandıran, ilçenin gözde eğitim kurumu Çine Özel Marmara Koleji, tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi sonrası normelleşme sürecine destek olabilmek adına, Çine Sağlık Merkezi Müdürlüğü ile birlikte Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ile yapmış olduğu eğitim sözleşmesine Çine Belediyesi, Çine Devlet Hastanesi Başhekimliği, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çine Ziraat Odası ve Çine Kaymakamlığı'da katıldı. Çine Marmara Koleji bu sözleşme ile birlikte yüzde 25'lik kayıt indirimi sağlama fırsatı sundu. 

 

"BİR NEBZEDE OLSA KATKI SAĞLAMAK"

Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki her öğrenci için uygulanacak olan indirimin hakkında bilgi veren Özel Çine Marmara Anadolu Lisesi Müdürü Keziban Usta, amaçlarının bu süreçte hiçbir beklenti olmadan canlarını hiçe sayarak çalışan sağlık çalışanları ile birlikte sivil toplum kuruluş üyesi velilerinin yanında olmak, onların ve evlatlarının kendileri için de değerli olduğunu göstermek adına bu kampanyayı başlattıklarını ifade etti. Usta, "Amacımız, yeterince yorucu ve özveri gereken sağlık çalışanları ile birlikte zor günler geçiren vatandaşlarımızın akıllarındaki 'çocuğumun okulu ne olacak? Soru işaretini kaldırmak, aile ekonomilerine  bir nebze de olsa katkı sağlamak" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler