26 Nisan 2024, Cuma

Öğrenciler tabletlerine kavuştu

24 Ekim 2015, Cumartesi 09:35

     


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen tabletler Çine’deki 10. Sınıf lise öğrencilerine dağıtılmaya başlandı.

Çine Madran Anadolu Lisesi’ndeki tablet dağıtımına, Çine Milli Eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ, Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan da katıldı. Öğrenciler tabletlerini, Çine Milli Eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ ile Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan’ın elinden aldı.

Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ tabletlerine kavuşan öğrencilere, tabletlerini en iyi şartlarda ve en iyi günlerde kullanmaları dileğinde bulundu.

TABLETLER ÖĞRENCİLERDEN GERİ ALINMAYACAK

Müdür Şakir Sait Üstündağ, tabletlerin bir ömür boyu öğrencilerin olduğunu belirtirken, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere verilen tabletlerin öğrencilere vermiş olduğu kolaylık ve faydaları şu sözleriyle açıkladı.

“TÜM DERS FORMATLARI TABLETLERDE VAR”

“Mili Eğitim Bakanlığımız tarafından öğrencilere verilen tabletler ile öğrencilerimiz nerede olursa olsun istediği bilgiye ulaşma imkânına sahip olacak. Bütün ders formatları yüklü tabletler ile öğrenci kitap ulaşımı değil, elektronik ulaşım kazanıyor. Öğrencilerimiz bu şekilde derslerini ve istedikleri bilgiyi istedikleri her yerde anında ulaşabilecekler. Tablet ile akıllı tahtadaki notlarını bluetooth yardımı ile tablete kaydedebilecek ve aynı şekilde tabletteki notları da akıllı tahtaya yansıtabilecekler. Tablet biraz daha geliştirilir ise ileri de sınavları dahi bu tabletler üzerinde yapabilecekler.” (ELVAN UYAR)







 
Son Eklenen Haberler