19 Nisan 2024, Cuma

Çine’de ‘Kalite Etiketi’ ödül töreni düzenlendi

21 Ekim 2022, Cuma 12:15

     


Çine’de, 2021 Yılı eTwinning Kalite Etiketi almaya hak kazanan okullar ile proje yürütücüsü öğretmenler için ödül töreni düzenlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine, Çine ilçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ile müdürler yardımcıları, Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Binay Erkun, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Gerçekleştirilen 2021 Yılı eTwinning Kalite Etiketi ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılışın ardından projeye katkı sunan farklı okullardan eğitimciler, yaptıkları çalışma hakkında bilgilendirme yaptı. Proje çalışmalarının her yıl arttığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, “İlçemizde 18 öğretmenimizin 21 Ulusal Kalite Etiketi ve 5 Avrupa Kalite Etiketi ile projelerini taçlandırmışlardır. Her yıl bu sayımız ikiye katlanmaktadır. Vizyon sahibi, kendini sürekli yenileyen ve genişleten siz değerli okul müdürlerimi ve kıymetli öğretmenlerimi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

ÖDÜLLERİ TESLİM EDİLDİ

2021 dönemini kapsayan eTwinning kalite etiketi ödül töreninde yıl içinde oluşturdukları projelerde eTwinning proje kriterlerini sağlayan 18 öğretmen Ulusal Kalite etiketi, 5 öğretmen Avrupa kalite etiketi,11 okul da Kalite Etiketi Levhası ile ödüllendirildi. Toplamda 24 eTwinning Kalite Etiketi Çine’ye kazandırılırken, Akçaova İlkokulu öğretmeni Şerife Demirbaş, Akçaova Ortaokulu öğretmenleri Gamze Aksoy, Zeliha Seven, Okan Aksoy, Atatürk İlkokulu öğretmenleri Fikriye Özkaya, Süheyla Karademir, Çaltı İlkokulu öğretmeni Fatma Pekaydın, Madran Anadolu Lisesi öğretmenleri Fahri Çetin, Tülay Yıldız, Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Neslihan Erincik, Hüseyin Özkan İlkokulu öğretmeni Semra Odabaşı, Mehmet Emin Ünel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Ali Sarıdoğan, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğretmenleri Nilgün Tuna, Semra Alkan, Uğur Yağcı, Öğretmen Fatma Öz Anaokulu öğretmeni Zehra Taşdelen, Bilge Ünaldı’ya Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü verildi.

Okul müdürlerine, Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik’e, Akçaova Ortaokulu Müdürü Yavuz Karaaslan’a, Atatürk İlkokulu Müdürü Korhan Karaca’ya, Çaltı İlkokulu Müdürü Fatma Pekaydın, Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur’a, Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyhan Beyhan’a, Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı’ya, Mehmet Emin Ünel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Güvenç’e, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Necati Alkan’a, Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Müdürü Ümran Köksal İmal’a projelerin niteliğine göre Ulusal ya da Avrupa Kalite Etiketi Okul Tabelası takdim edildi.

Ayrıca, eTwinning Özel Ödülleri Meslek Lisesi kategorisinde CAREER CLUBS projesi birinci ödülünü alan Mehmet Emin Ünel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Ali Sarıdoğan’a plaket verildi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler