19 Nisan 2024, Cuma

Ziraat Fakültesi’nden canlı yayında mezuniyet

17 Temmuz 2021, Cumartesi 09:11

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi 2020-2021 Eğitim Yılı Mezuniyet Töreni, ADÜTVve Ziraat Fakültesi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınla gerçekleşti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İstiklal Marşıve Saygı Duruşuyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir konuşmasında genç ziraat mühendislerine, “Ülkemizin gelecek vizyonun da önemli bir yere sahip olacaksınız. Pandemi süreci bize üretimin ne kadar kıymetli olduğunu ifade etti. Hayatınızın merkezine bu düsturu alacağınızı ve ülkemizin geleceğine yapacağınız katkılardan eminiz. Sizlerlegurur duyuyor ve meslek hayatınızdan başarılar diliyorum. Yolunuzun her daim açık olsun” sözleri ile seslendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın ise mezun öğrencilerin ailelerine “Çok kıymetli anne ve babalar çocuklarınızı meslek sahibi olabilmeleri için bize emanet ettiniz. Eğitim hayatı iyi ve profesyonel bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yaptık. Onları dünyayı anlayan bilimsel bilgiler kazanmış, farklı bakış açıları geliştirmiş, kültürel birikimleri ile bilgi ve becerilerini sağlamlaştırmış, kendine güvenen vatanını ve milletini seven, toplumsal değerlerimizi özümseyen ve önemseyen bireyler haline getirmeye çalıştık” cümleleri ile hitap etti.

“ÇİTLİK İÇERİSİNDE EĞİTİM VEREN TEK ZİRAAT FAKÜLTESİYİZ”

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ise konuşmasında “Biz ülkemizde çiftlik içerisinde eğitim yapan tek Ziraat Fakültesiyiz. Hem pratik hem de uygulamalı eğitim vererek ülkemize en iyi ziraat mühendisleri yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Dönem birincisi öğrenci Canan Bakırcı’nın mezunlar kütüğüne 2020-2021 dönemi için plaket çakmasının ardından 9 bölümden mezun olan öğrencilerin isimleri okundu.

Tören, kep atma görüntüleri ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler