20 Nisan 2024, Cumartesi

Çineli öğrenciler gelecek davası için Hakim karşısına çıktı

13 Ocak 2022, Perşembe 20:29

     


Çine Madran Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, Kariyer Günleri kapsamında Çine Adliyesi’nde Hukuk Bölümü için bilgi aldı.

Çine Madran Anadolu Lisesi’nde eğitim gören, Hukuk Bölümü isteyen ve eşit ağırlık eğitimi alan 30 öğrenci, Çine Adliyesi’nde Hakim ve Savcılardan bölüm hakkında bilgi aldı.

 

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Kariyer Günlerini başlattığı Çine Madran Anadolu Lisesi öğrencileri, geçtiğimiz ay Organize Sanayi Bölgesi’nde ikinci kariyer gününü gerçekleştirmişti. Bugün de Çine Adliyesi’nde Kariyer Günleri’ne devam eden öğrenciler, Çine Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kağan Güllü ve Hakim Tuçe Yiğit’ten Hukuk Bölümü hakkında bilgiler aldı.

“AMACIMIZ SEÇMEK İSTEDİKLERİ BÖLÜMLERİN HER YÖNÜNÜ BİLMELERİDİR”

Çine Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur, “Okulumuzun son sınıf öğrencilerinin geleceklerini planlamaları ve mesleklerini seçmeleri için başlattığımız Kariyer Günleri kapsamında Çine Adliyesi’ne ziyaret ettik. İlgi ve alakaları için başta Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kağan Güllü olmak üzere tüm görevlilere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Kariyer Günlerimiz için diğer kurumlara ziyaretlerimiz olacak. Amacımız, mezun olacak öğrencilerimizin kendi gelecekleri için mesleklerini seçmesi ve seçmek istedikleri bölümlerin her yönünü bilmeleridir. Bir sonraki ziyaretimiz de Çine Devlet Hastanesi’ne olacak ve diğer bütün kurumlarımız ile görüşerek ziyaretlerimiz devam edecek. Umarım öğrencilerimiz sene sonu girecek oldukları sınavlarda üstün başarı ile istedikleri bölümlere yerleşir ” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler