26 Nisan 2024, Cuma

Kardeş öğrencilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar

4 Ekim 2022, Salı 18:04

     


Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kardeş okul olan Kırsal Topçam Mahallesi İlkokuluna ziyarette bulundu. Ziyarette, lise öğrencileri kendi alanlarına uygun etkinlikler gerçekleştirirken, kardeş öğrencilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören farklı alan öğrencileri, Müdür Yardımcısı Dilek Demir, Alan Şefleri Mehmet Ali Sarıdoğan, Nevin Aksoy ve Emine Ennur Çam Topçam Mahallesi İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Topçam İlkokulu Müdür Vekili Selim Harmancı, sınıf öğretmenleri ve öğrenciler tarafından karşılanan Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri ilk olarak sohbet gerçekleştirip, neler yapabileceklerini konuştu. Minik öğrencilerin ailelerini de ziyaret eden lise öğrencileri, kendi alanları ile ilgili okulda çeşitli etkinlikler yaptı. Kardeş okula gerçekleşen ziyareti değerlendiren Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Dilek Demir, “Bilişim teknolojileri alanımız okuldaki bilgisayarların bakımını, çocuk gelişimi alanımız öğrencilerle yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Güzellik ve saç bakım hizmetleri alanımız öğrencilerin saç bakımlarını gerçekleştirdiler. Yiyecek ve içecek hizmetleri alanımız hazırladıkları yiyecek ve içecekleri öğrencilere ikram ettiler. Öğrencilerimiz okul kütüphanesini düzenlediler. Ziyaretimiz öğrencileri oldukça mutlu etti. Bu çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, bizi misafir olarak kabul ettikleri için Topçam İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler