18 Nisan 2024, Perşembe

Kahraman İlkokulu öğrencileri zeytinyağı üretimini yerinde gördü

2 Ocak 2023, Pazartesi 14:02

     


Kahraman İlkokul öğrencileri zeytinyağının üretim serüvenini görmek ve öğrenmek için Doğanyurt Mahallesinde bulunan Yeşilyıldız Zeytincilik Gıda Üretim Maddeleri San. Tic. Ltd. Şti. ‘ne ziyaret etti.

Kahraman İlkokulu yetkilileri, okulda eğitim gören toplam 57 öğrenci ile birlikte insan sağlığı için faydaları kanıtlanmış olan zeytinyağının üretim aşamasını yerinde inceledi.

Kahraman İlkokulu Müdürü Mehmet Abbak “Öğretimin bir araç eğitimin ise bir amaç olduğunu, yaparak yaşayarak ve gözlemleyerek yapılan eğitimin daha kalıcı olduğu bilimsel gerçeğinden hareketle, öğrencilerimize bölgemizin temel geçim kaynaklarından olan ve bilim insanları tarafından insan sağlığı için birçok faydası tespit edilen zeytinyağının üretim aşamalarını öğrencilerimize yerinde gözlemleyerek öğrenmiş oldular. Bu etkinlikte bizlere yardımcı olan ve zeytinyağının üretimi konusunda öğrencilerimizi bilgilendiren Yeşilyıldız Zeytincilik Gıda Üretim Maddeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Abdulkadir Yıldız Beyefendiye okulumuz öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler