26 Nisan 2024, Cuma

Çine MYO etkinliklerine devam ediyor

1 Aralık 2022, Perşembe 18:00

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerinin akademik gelişimleri yanında toplumsal duyarlılıklarını ve kişisel gelişimlerini de artırmayı amaçlanarak 2022-2023 eğitim öğretim yılına “Her hafta bir etkinlik” hedefini benimseyen Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) bu kapsamda etkinliklerini sürdürüyor.

Her hafta bir etkinlik çalışmalarında; Meslek Yüksekokuluna yeni başlayan öğrencilere yönelik, “Oryantasyon Eğitimleri”; ADÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile birlikte “Kütüphane Oryantasyon Eğitimi”; ADÜ SKS Daire Başkanlığı, ADÜ PDRM ve İŞKUR ile birlikte “Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”; Kızılay Kan Bağışı Etkinliği; Çine Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte “Kadına Şiddete Hayır-Farkındalık Eğitimi”; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü-Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ile birlikte “Narko Gençlik” eğitimleri gerçekleştirildi.

Ara sınav dönemi nedeniyle ara verilen etkinliklere Meslek Yüksekokulunda düzenlenecek “Sektör Söyleşileri” ile devam edileceği belirtildi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler