23 Nisan 2024, Salı

İtfaiye yetersiz kalınca Orman İşletme ekipleri devreye girdi

24 Temmuz 2022, Pazar 22:42

     


Çine’de bir akaryakıt istasyonu yakınındaki dere yatağında çıkan yangına mücadele eden itfaiye araçları yetersiz kalınca, Orman İşletme Şefliğinden arazöz takviyesi yapıldı. Korkulan olmadan yangın kontrol altına alındı.

Yangın, Çaltı Mahallesi Kırkışık Ovası Mevkii’nde saat 21:00 sıralarında başladı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, dere yatağına itfaiye araçlarının ulaşmasında büyük zorluk yaşandı. Bu nedenle Çine Orman İşletme Şefliğinden de destek istendi. Orman İşletme Müdürlüğünce sevk edilen arazöz ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile yangın kontrol altına alındı. Bölgenin hemen yakınında bulunan bir akaryakıt istasyonuna ve çevredeki zeytinliklere sıçramadan yangının kontrol altına alınması, vatandaşlara derin bir nefes aldırdı.

Dere yatağında temizlik amacıyla yakılan ateşin kontrol edilememesi nedeniyle yangının çıkmış olabileceği belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler