• 9 Temmuz 2023, Pazar 10:26

Çine’de uyuşturucu taciri tutuklandı

Çine’de daha önce hakkında uyuşturucu ticareti yapmaktan suç kaydı bulunan kişi, polis ekiplerince yapılan çalışmada sadece hassas terazi ile yakalandı. Yakalanan uyuşturucu tacirinin cep telefonunu inceleyen polis ekipleri, 3 kişiye uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan ve daha önce de hakkında uyuşturucu ticareti yapmaktan suç kaydı bulunan Mehmet Ali P. (23), yapılan üst aramasında 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Polis ekipleri, Mehmet Ali P.’nin cep telefonunu incelemeye aldı. Yapılan incelemede, İsmail D., (31), Muhammet M., (31) ve Adnan Y. (26) uyuşturucu satın aldıkları belirlenirken, adreslerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda İsmail D.’nin adresinde 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi ile birlikte Mehmet Ali P.’nin yapılan sağlık kontrollerinde, uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

İşlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edilen Mehmet Ali P., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilirken, adresinde ruhsatsız tüfek ele geçirilen İsmail D. hakkında da adli işlem başlatıldığı ifade edildi. (ÖZGE KAHRAMAN

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.