Çineli Servet’ten 40 gündür haber alınamıyor

Aydın’ın Çine İlçesi’nde yaşayan ve 30 Temmuz gecesi evinden ayrılan 30 yaşındaki Servet Cesur’dan 40 gündür haber alınamıyor. Kendisini görenlerin insanlık namına güvenlik güçlerine bilgi vermesini isteyen baba İzzet Cesur (77), “40 gündür çok kötü durumdayız. Oğlumdan gelecek bir haberi bekliyoruz” dedi.

Çine’nin Evciler Mahallesi’nde ikamet eden zihinsel engelli Servet Cesur, 31 Temmuz saat 02:00 sıralarında tatlı su doldurmak için evinden ayrıldı. Evine geri dönmeyen Cesur’un ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Doldurduğu su bidonlarını taşıdığı el arabası ile evine döndüğü esnada bir evin güvenlik kamerasınca kaydedilen Servet Cesur’un, arabayı bırakıp koşar adımlarla gözden kaybolduğu ve bu görüntüden başka kendisinin izine ulaşılamadığı ifade edildi.

Oğlundan gelecek olan iyi haberi beklediklerini belirten baba İzzet Cesur, “Oğlum 30 Temmuz gecesi saat 11:30 sıralarında su doldurmaya gitmek için el arabasını alarak ayrıldı. Fakat eve geri dönmedi. Jandarma ve polis ekiplerine arayarak destek istedik. Daha sonra bölgede gelen jandarma timlerince aramalar yapıldı. Kendisinden bir iz bulunamadı. Kayıp olan çocuğumun biran önce bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

“DOKTOR RANDEVUMUZ VARDI”

Abi Ali Osman Cesur ise, kardeşinin sağlık kontrolleri için sabahına doktor randevularının olduğunu belirterek, “Kardeşim 30 Temmuz’u 31 Temmuz’a bağlayan gece kayboldu. 2020 yılında annemiz vefat etti. Kardeşimin daha önce de psikolojik sorunları vardı ama annemizin ölümünden sonra biraz daha arttı. Kendisi son dönemlerde düzenli olarak ilaçlarını almaması bu sorunlarını tetikledi. 31 Temmuz Pazartesi günü Aydın Devlet Hastanesi’nde doktor randevumuz vardı. Kardeşimin her ne kadar psikolojik sorunları olsa da kimseye zarar verecek birisi değildi. Kendisini gören olursa mutlaka bizlere ve güvenlik güçlerini bilgi vermelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Servet Cesur’un yanında kimlik ve para bulunmadığını, ayağında da terlik ile evinden ayrıldığını söyleyen ailesi, kendisini görenlerden destek beklediklerini ifade etti. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.