28 Mart 2024, Perşembe

Ölümlü kazadaki sürücüsü: Olay yerinden kaçmadım

3 Eylül 2022, Cumartesi 23:29

     


Çine’de meydana gelen ve 17 yaşındaki İbrahim Ünal’ın yaşamını yitirdiği kazada kaçtığı iddia edilen sürücü M. A. (76), “Ben olay yerinden kaçmadım, lastiğim patladı sandım. Lastiğimi değiştirmesi için hatta oğlumu çağırdım” dedi.

Aydın-Muğla Karayolu Yağcılar Mahallesi Kavşağında meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki İbrahim Ünal, kaldırıldığı Çine Devlet Hastanesi’nde tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Olayı duyan Ünal'ın yakınları, acil servis önünde yasa boğuldu.

“BÖYLE BİR ŞEY ZATEN BANA YAKIŞMAZ”

Kaza sonrası olay yerinden kaçtığı iddia edilen sürücü belirlendi. O9 ADH 380 plakalı otomobil sürücüsü M. A, Yağcılar Mahallesi’nden çıkıp kavşaktan Muğla istikametine döndüğünü belirtti. Kavşakta bir ses geldiğini ve lastiğinin patladığını düşündüğünü belirten M.A., “Ben olay yerinden kaçmadım, lastiğim patladı sandım. Lastiğimi değiştirmesi için oğlumu çağırdım. Fakat motosikletin benim aracıma çarptığını ve çarpan çocuğun da vefat ettiğini sonradan öğrendim. Çok üzüldüm ama olaydan kesinlikle kasıtlı olarak kaçmadım. Böyle bir şey bana zaten yakışmaz” diye konuştu.

M.A.'nın, jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler