• 3 Haziran 2024, Pazartesi 20:42

Çine’den çaldılar, Milas’ta yakalandılar

Aydın ili Çine ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinesine ait kırıcının çalınmasının ardından yapılan incelemede, hırsızlık şüphelileri Muğla’nın Milas ilçesinde yakalandı.

Olay, Kavşit Mahallesi Koyunlar Mevkii'nde bulunan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne ait (ASKİ) ekskavatör makinesinden 27 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşti. İhbar üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmada, hırsızlık olayının gerçekleştiği zaman dilimi belirlenerek, olay yeri çevresinde ve muhtemel kaçış istikametlerinde bulunan 27 kameraya ait toplam 108 saatlik görüntü incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda, şüpheli bir araç ve içerisindeki iki şahsın olay bölgesinde keşif yaptıktan bir gün sonra, başka bir şahsa ait kamyonet ile ana yolları kullanmayarak ara yollardan Muğla'nın Milas ilçesine gittikleri tespit edildi.

Detaylı araştırma sonucu, hırsızlık olayını A.D. ve Ö.D. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği belirlendi. Çalınan kırıcı, A.D.'nin Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan ikametinde ele geçirilerek kurum yetkilisine teslim edildi.

Yakalanan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.