• 1 Haziran 2024, Cumartesi 12:23

Çine Birlik kazasındaki yaralıların son durumu

Aydın’ın Çine İlçesi’nde ticari midibüs ile Çine Birlik hattı minibüsünün çarpıştığı kazada yaralananların isimleri ve son sağlık durumları hakkında bilgi alınırken, anne ile ikiz çocukların ADÜ Hastanesi’nde, dede ve torununun tedavisinin ise Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Kaza, Aydın Muğla Karayolu Hallaçlar Mahallesi Karatepe Mevkii’nde dün saat 13:00 sıralarında meydana gelmişti. Yolcu almak için geri geri giden Ahmet Öz (22) idaresindeki 09 M 4712 plakalı minibüse, arkadan gelen Mehmet Sarıgül (72) idaresindeki ticari midibüs çarptı. Çarpanın etkisiyle midibüs şoförü ve Çine Birlik Şoförü ile dolmuşta bulunan yolcular yaralanmıştı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar çeşitli hastanelere sevk edilmişti.

Çine Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan Selda Demir ile Ece Ergün’ün taburcu oldukları belirtildi. İbrahim Yılmaz (26), Nurhan Güneyce (19), Süleyman Efe Arslan (18) ve dolmuş şoförü Ahmet Öz’ün de sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden Emine Yıldırım (42), Metin Yıldırım (57), Türkan Eylül Taşkın (25), Vadullah Eren (60) ve Meral Güneyce’nin (46) sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Aydın Devlet Hastanesine sevk edilen 66 yaşındaki Yüksel Aydemir ile ismini taşıyan torunu 25 yaşındaki Yüksel Aydemir ve 40 yaşındaki Elvan Savran’ın tedavilerinin devam ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 33 yaşındaki anne Rabia Kahraman ile 6 yaşındaki ikizler Egemen ve Eymen Kahraman, 30 yaşındaki Batuhan Özcanlı ile midibüs sürücüsü Mehmet Sarıgül’ün tedavilerine devam edildiği ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi. (HAZEL BAYIK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.