29 Mart 2024, Cuma

Çine'de ilginç hırsızlık olayı

1 Haziran 2023, Perşembe 11:52
Son güncelleme: 1 Haziran 2023, Perşembe 12:04

     


Çine’de bir ailenin bahçıvan olarak çalıştırdığı kişinin yanında gelen ve kendisini bahçıvanın eşi olarak tanıtan kadın, evin yatak odasında bulunan Euro ve Dolarları çaldığı iddia edildi.

Karakollar Mahallesi’nde ikamet eden bir ailenin zaman zaman bahçıvan olarak çalıştırdığı kişi, bir sonraki gün eşiyle geleceğini belirterek izin istedi. Ertesi gün eve gelen bahçıvan ve eşi olduğunu belirttiği kadın, aile ile birlikte kahvaltı yaptı. Kadın kahvaltı esnasında telefon ile konuşmak için ve bir süre sonra da üzerini değiştirmek için ailenin yatak odasını kullandı. Saat 18:00 sularında bahçıvan ile yanında getirdiği kadın evden ayrıldıktan sonra, yatak odasında bulunan çantadaki 4 bin 300 Euro ve bin 300 Dolar paranın yerinde olmadığını fark eden aile, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine ikamete giden jandarma ekipleri altın, Euro ve Dolar bulunan çantadan sadece döviz cinsi paraların çalınmasına bir anlam verilemedi. Olay sonrası aile bireylerinin defalarca dokunduğu çantadaki parmak izlerinin ayırt edilebilmesi için çalışma ve incelemenin devam ettiği belirtilirken, bahçıvan ile yanında getirdiği kadının gözaltına alındığı belirtildi.

Yaşanan ilginç hırsızlık olayı ile ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler