27 Nisan 2024, Cumartesi

Madran, Özalp ile kaybetmiyor

31 Mart 2015, Salı 09:20

     


Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, yeni Teknik Direktörü Erdoğan Özalp ile çıktığı 3 maçta 9 puan alarak rahat bir nefes aldı.

 

Çine Madranspor, Özalp ile çıktığı maçlarda Arsinspor'u deplasmanda 2-1, kendi evinde Maltepespor'u 2-1 ve 68 Yeni Aksarayspor'u da deplasmanda 1-0'lık skorlarla yenerek, çıkışa geçti. Aldığı galibiyetlerle düşme potasından kurtulan Çine Madranspor, rahat bir nefes aldın ve takımın bu çıkışı taraftarların yüzünü güldürdü.

 

Teknik Direktör Erdoğan Özalp, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Son oynadığımız 68 Yeni Aksarayspor maçı bizim için önemli bir virajdı. Nitekim galip geldik ve ligde kalma yolunda bir rakibimizin de umutlarını azaltmış olduk. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa, futbolcularımız o şekilde oynadı, sabrettiler ve maçın son dakikalarında bulduğumuz bir golle akıllı futbolumuzun meyvesini de almış olduk. Sportif olarak takımda bazı şeyleri yavaş yavaş inşa etmeye başladık. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Çinelilerden desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Şuan saha içerisinde her şey çok iyi, ama bunu dışarıda da başarmalıyız. Bu takımı ligde bırakmak istiyoruz ve inşallah bunu hep birlikte başaracağız.” (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler