26 Nisan 2024, Cuma

"Mağlubuz ama mutluyuz"

29 Ağustos 2016, Pazartesi 08:38

     


Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, bugüne kadar yaptıkları hazırlık maçlarında futbolcularının ortaya koyduğu performansın kendisini memnun ettiğini söyledi. Güneş, 1-0 mağlup oldukları 2.Lig takımı Fethiyespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Mağlubuz, ama mutluyuz" dedi.

 

Madranspor'un Karşıyaka karşısında olduğu gibi son karşılaşmadaki performansı da göz doldurdu. Fethiyespor 2.Lig takımı olmasına rağmen karşısında iyi bir futbol sergilediklerini ifade eden Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, 1-0'lık mağlubiyetin kendilerini üzmediğini, futbolcularını verdikleri cesur mücadeleden ötürü tebrik ettiğini ifade etti. Teknik Direktör Güneş 2.lig takımı Fethiyespor karşısında 5 net gol pozisyonuna girdiklerini, Madranspor'un, mücadelesiyle 3.Lig veya 2.Lig potansiyeline çok uzakta bir takım olmadığını gösterdiğini söyledi.

 

"GEÇİŞ DÖNEMİNİ SANCISIZ BİR ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ"

Genç ve kendini kanıtlamak isteyen bir futbolcu grubu ile savaşan bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Güneş, "Fethiyespor 2.Lig takımı olmasına rağmen galip gelebileceğimiz bir maçtı. Çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadık. Mağlubuz ama mutluyuz. Bu mağlubiyetler bizleri üzmüyor, aksine sahada futbolcuların verdiği mücadele ve yenik duruma düşmelerine rağmen motivasyonlarının kırılmadığını görmek, bizleri gelecek için umutlandırıyor. Çine Madranspor, yepyeni futbolcularla yeni bir takım kurdu. Takım olabilmek için henüz yolun başında olmamıza rağmen inanmışlığımız ile bu geçiş dönemini sancısız bir şekilde atlatacağız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler