27 Nisan 2024, Cumartesi

Madranspor’da yeni başkan kim olacak?

27 Haziran 2016, Pazartesi 12:59

     


Spor Toto 3. Lige, 2.Lig hayali ile başlayan ve bütün umutları suya düşerek bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Çine Madranspor’da olağanüstü kongre beklenirken, kulübün mevcut başkanı Mehmet Tuncer’in yeniden aday olmaması üzerine başkanın kim olacağı merak konusu oldu.

 

Çine Sarıoğlu Mahallesi'nde bulunan Madran Kafe’de 20 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de yapılacağı duyurulan Çine Madranspor Olağanüstü Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle gerçekleştirilemedi. Bunun üzerine ikinci toplantının, 27 Haziran Pazartesi günü aynı yer ve aynı saatte yapılması kararlaştırıldı.

Çine Madranspor Başkanı Mehmet Tuncer’in yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine, 28 yıl sonra takımın 3.Lig’e çıktığı dönemin başkanlığını yapan Ali Örter, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ambarcı, Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı ve Çine Madranspor’un efsanevi oyuncularından birisi olan Muammer Direk ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in isimleri adaylık için konuşulmaya başlandı.

4 İSİMİN DÜŞÜNCELERİ

Eski Başkan Ali Örter’in geçtiğimiz günlerde aday olmayacağını ifade etmesine rağmen yakın çevresinin yeniden göreve gelmesi için baskı kurduğu ve Örter’i yeniden başkan olmaya zorladıkları öğrenildi. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ambarcı’nın başkanlığa sıcak bakmadığı, Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı ve Çine Madranspor’un efsanevi oyuncularından birisi olan Muammer Direk’in kendisine böyle bir görev verilmesi halinde yıllarca formasını terlettiği kulüp için her türlü göreve hazır olduğunu söylediği bildirildi. CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ise böyle bir teklifin kendisine iletilmediğini ve böyle bir düşüncesinin de olmadığını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler