26 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu'da hedef 3. Lig

27 Mayıs 2016, Cuma 18:18

     


Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Karpuzlu Belediyespor Antrenör Erman Kırmızı ile anlaşırken, yardımcılığına Turgay Balcı getirildi. Kulüp Başkanı Tuncay Erten, "Hedefimiz 3. Lig" dedi.

Antrenör Erkan Eyiol ile yollarının ayrılmasından sonra Antrenör Erman Kırmızı ile anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Tuncer Erten, "Bu yıl takımımız şampiyon olarak BAL'a çıktı. Başta Erkan Eyiol hocamız olmak üzere bütün teknik ekibimize, emeği gecen bütün oyuncularımıza teşekkür ederim. Geçen hafta yaptığımız genel kurulda yönetim kurulumuza yeni arkadaşlarımız katıldı. Geçmiş yönetimde bizlerle çalışan bütün arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunarım.

Yenilenen yönetimimizle 'hedef 3. Lig' parolası ile yola çıktık. Bu yıl ilimizden 4 takımın bulunacağı BAL liginde Karpuzlu Belediyespor olarak ligin yeni takımıyız. Bütün takımlarımıza başarılar dilerim. Bu yıl da bize olan desteklerini esirgemeyecek olan Karpuzlu Belediye Başkanı Onursal Başkanımız Tuğrul Ozan'a teşekkürlerimizi sunarız" dedi. (SEZGİN MADRAN) 







 
Son Eklenen Haberler