26 Nisan 2024, Cuma

Madran'da son söz yönetimde

27 Mayıs 2015, Çarşamba 19:27

     


Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çine Madranspor'da Teknik Direktör Erdoğan Özalp, yeni sezonda da Madranspor'u çalıştırmak için yönetime bir teklifte bulunduğunu son sözü yönetimin söyleyeceğini açıkladı.

 

Çine Madranspor’da takımın başına geldiğinden bu yana çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan ve gelecek sezon takımı çalıştırıp çalıştırmayacağı merak konusu olan Teknik Direktör Erdoğan Özalp, geçtiğimiz günlerde takımda kalıp kalmayacağına dair yönetimle görüştüklerini gelişmelerin olumlu yönde sürdüğünü ifade etmişti. Takımın başına son haftalarda gelerek 3. Lig'de kalmasında büyük pay sahibi olan Özalp, yönetime bir teklifte bulunduğunu dile getirirken, yönetiminde kendisine bir teklif sunduğunu ancak henüz anlaşma sağlayamadıklarını söyledi.

 

"ÇİNELİLERİN İÇİ RAHAT OLSUN"

'Özalp, yönetim ile anlaşamadı' iddialarının da değerlendiren Teknik Direktör Erdoğan Özalp, bu saatten sonra topun yönetimde olduğunu son kararın yönetimin vereceğini söyledi. Çinelilere seslenen Özalp, "Çine'de çalışmak için elimden gelen fedakarlıkları yapıyorum. Bu konuda Çinelilerin içi rahat olsun" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler