26 Nisan 2024, Cuma

Madranspor’un idmanını herkes izleyemeyecek

26 Haziran 2015, Cuma 18:31

     


Çine Belediye Başkanı ile görüşen Çine Madranspor Kulübü Teknik Direktörü Erhan Özalp, takımın antrenmanlarını herkesin izleyemeyeceğini açıkladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den sahanın etrafının branda ile çevrilmesi konusunda yardım talep eden Özalp, antrenmanlara kimin ne amaçla geldiğinin bilinemeyeceğini, rakiplerin takımın taktik çalışmalarını izlemesini istemediğini söyledi. Özalp, ayrıca sahanın etrafına çekilecek olan brandanın rüzgarı keseceğini ve bu sayede de zemini rahatlatacağını belirtti.

Çine Madranspor’un başarılı olması için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Özalp’in bu kararına saygı duyduğunu belirtti, sahanın etrafına branda çekilmesi için gereken çalışmanın yapılacağını söyledi.

Erhan Özalp, ayrıca saha içerisinde bir kale arkasında basın mensupları, yöneticiler ve özel konukların ağırlanabileceği bir ortam yaratılmasını da istedi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bu konu ile ilgili de ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler