26 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu Belediyespor, mütevazi bir takım kuracak

25 Haziran 2015, Perşembe 16:31

     


Yeni sezonda Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele edecek Karpuzlu Belediyespor’da Antrenör Erkan Eyiol, transfer ücretlerinin fazlalığından yakınarak, “Mütevazi bir takım kuracağız. Önceliğimiz iç transfer” dedi.

 

Aydın Futbol 1. Amatör Küme’de geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde ilk kez Amatör Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Karpuzlu Belediyespor, Antrenör Erkan Eyiol’la anlaşmasının ardından en kısa sürede transfer çalışmalarına başlayacak. Önceliği iç transfer olarak belirleyen Karpuzlu Belediyespor’da Yönetim, Antrenör Erkan Eyiol’un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirecek.

 

“BÜTÇEMİZE UYGUN OYUNCULARLA ANLAŞACAĞIZ”

Yeni sezonda mücadele edecekleri Amatör Süper Lig’de de etkin bir futbol oynayacaklarını belirten Erkan Eyiol, kadrolarını oluştururken üst sıraları hedefleyen ancak mütevazi bir takım kurmaya çalışacaklarını söyledi. Genç ve dinamik bir takım oluşturmak için yönetimle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Antrenör Eyiol, “Kulübümüzün bütçesine, takımımızın karakterine en uygun oyuncularla anlaşacağız” dedi. Önceliklerinin iç transferdeki oyuncularla anlaşarak kadrolarını korumak olduğunu söyleyen Erkan Eyiol, transfer ücretlerinin fazlalığı nedeniyle beklemede olduklarını kaydetti.

 

HAZIRLIKLAR AĞUTOS’TA

Karpuzlu’ya yakışır bir takım kurmak istediklerini de ifade eden Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Erkan Eyiol, Ağustos ayının ilk haftasında idmanlara başlayacaklarını söyledi. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler