26 Nisan 2024, Cuma

“Güçlü bir takım kuracağız”

25 Mayıs 2015, Pazartesi 22:02

     


Yeni sezonda güçlü bir takım oluşturarak ligi üst sıralarda tamamlamak isteyen Çine Madranspor'da Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer, gerçekleştirdikleri transferlerle güçlü bir takım kuracaklarını söyledi.

 

28 yıl aradan sonra 3. Lig hasretine son veren ve yoluna devam etme başarısı gösteren Çine Madranspor'da Başkan Mehmet Tuncer, yeni sezon hedefleri ve yapacakları transferler konusunda açıklamalarda bulundu. Yeni sezon ligde üst sıraları zorlayacak bir takım olmak istediklerini belirterek, Teknik Direktör Erdoğan Özalp'la görüşmelerin devam ettiğini ve henüz bir karara varılmadığını ifade etti. Tuncer, öncelikli olarak teknik direktörü belirlemek istediklerini ve daha sonra takımın teknik direktörü ile birlikte hareket ederek, futbolcuların durumunu masaya yatıracaklarını da dile getirdi.

 

TESİSLEŞME ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan Çine Madranspor Tesisi konusunda da bilgilendirmelerde bulunan Tuncer, önümüzdeki haftalarda çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini ve tesise çok önem verdiklerini kaydetti. Tesisleşme yolunda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yardım beklentisi içinde olduklarını ayrıca Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in de tesise olumlu baktığını ifade eden Çine Madranspor Başkanı Mehmet Tuncer, tesisleşmenin yönetimin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Başkan Tuncer, en kısa zamanda tesisi bitirme çabası içerisinde olduklarını da aktardı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler