26 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu Belediyespor liderlik istiyor

23 Ekim 2014, Perşembe 12:33

     


Aydın Birinci Amatör Küme 4. Grup’ta mücadele eden Karpuzlu Belediyespor, hafta sonu sahasında kendisiyle aynı puana sahip averajla lider Aydınspor’u ağırlayacak. Karpuzlu, bu maçın hazırlıklarını mutlak 3 puan parolası ile sürdürüyor.

 

Önceki günkü akşam antrenmanını Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve Karpuzlu Belediye Spor Kulübü Başkanı Tuncer Erten de izlerken, çalışmalar hakkında teknik heyetten bilgi aldılar.

Aydınspor’u mağlup edip zirveye yerleşmek istediklerini söyleyen Karpuzlu Belediye Spor Kulübü Başkanı Tuncer Erten, “Maç sonunda gülen taraf biz olacağız. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm oyuncularımız Aydınspor maçının öneminin bilincinde. Bu maçtan üç puan alan taraf biz olacağız. Oyuncularımızın antrenmanlardaki hırslarından Aydınspor maçına odaklandıklarını görüyoruz” dedi.

 

“CENTİLMENCE BİR MAÇ OLMASINI İSTİYORUM”

Ligde oynadıkları her maçın final havasında olduğunu söyleyen Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Yüksel Çelimli, “Her maç bizim için bir final. Bu anlayışımızı da son maça kadar devam ettirmeyi düşünüyoruz. Şuan iyi bir gidişatımız var, karamsar da değiliz. İyi mücadele ederek bu maçı da kazanma arzusu içerisindeyiz. Karşılaşma bittiğinde tabelada tek sonuç yazar. Ama futbol üç sonuçlu bir spordur. Maç sonu o tabelada bizim galibiyetimizi gösteren bir sonuç olmasını istiyorum. Öncelikle sportmenlik çerçevesi içerisinde centilmence bir mücadele olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

OZAN’DAN AYDINSPOR’A GÖZDAĞI

Karpuzlu Belediye Başkanı ve Karpuzlu Belediyespor Onursal Başkanı Tuğrul Ozan, “Karpuzlu Belediyespor şampiyonluk iddiası olan bir takım. 4 haftadır oynadığımız maçlara baktığımızda futbolcularımızın ne kadar hırsla mücadele ettiklerini görüyoruz. Şampiyonluk yolunda bizim rakibimiz Aydınspor değil, kendimiziz. Eğer biz kendi içerimizde birlik ve beraberliğimizi sağlarsak, sezon sonu şampiyonluk kupasını alırız. Hiçbir rakibimizi bizden üstün görmüyoruz. Aydınspor geçmişi başarılarla dolu, köklü ve güçlü bir rakip kendilerine saygı duyuyoruz. Biz Aydınspor’u yenip ve şampiyonluk yolunda yolumuzu devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler